Kõrgekvaliteetsed suhkrudepilatsiooni tooted ja koolitus

T: (+372) 533 64 914 E: marika@pandhys.ee

Sugar SPA seminar

Sugar SPA seminar

Pandhy´s Eesti alustab täiesti uue seminariga kus soovime tutvustada SugarWave massaaźiliiki mis on täiesti ainulaadne ja mida saab teostada Pandhy´s massaaźisuhkruga näo ja dekolteepiirkonnas. Pandhy´s SugarSpa hoolitsuses kasutame ka hüaluroonhapet. SugarWave suhkrumassaaź:  Stimuleerib mikrotsirkulatsiooni ja rakkude ainevahetust igas naha kihis. Parandab lümfi- ja vereringet. Propageerib kollageeni teket. Glükoos toidab rakkusid...

Read More

ПОЧЕМУ МЫ ИЗБЕГАЕМ ПРИМЕНЕНИЯ ЛИМОННОЙ КИСЛОТЫ В НАШИХ ПРОДУКТАХ?

• Кислоты приводят к нестабильности пасты и делают ее более чувствительной к условиям окружающей среды ( влажности, температуре и т.д.) – а профессиональный продукт должен иметь постоянные характеристики, это позволит обработать целую зону при помощи одного куска сахарной пасты. • Кислоты могут стать причиной аллергии – сахар должен быть...

Read More

Miks me väldime sidrunhapet oma toodetes?

• Happed põhjustavad pasta ebastabiilsust ja muudavad selle keskkonnatingimustele (niiskusele, temperatuurile jms) suhtes tundlikumaks – professionaalseks kasutamiseks on vaja aga võimalikult stabiilset materjali, et depilatsiooni saaks läbi viia ühe suhkrutooteannusega. • Happed võivad põhjustada allergiat. Pandhy´s suhkur on hüpoallergeenne ja sobib kõigile. • Happed suurendavad naha valgustundlikkust, mis võib...

Read More

Как выбрать пасту?

Как выбрать пасту? Вопрос волнующий как косметологов, так и их клиентов. Главный фактор, влияющий на качество шугаринга – пластичная и стабильная консистенция пасты. Сахарная паста должна сохранять свои рабочие свойства до конца процедуры на одной области, это является показателем экономичности продукта. Она должна быть гибкой и пластичной, обладать хорошим...

Read More

Kuidas valida suhkrupastat?

Kuidas valida suhkrupastat? See tekitab küsimust nii depileerijate  kui ka klientide seas. Peamine faktor mis mõjutab suhkrudepilatsiooni kvaliteeti, on pasta plastiline ja stabiilne konsistents. Suhkrupasta peab säilitama oma tööomadused ühe kehapiirkonna depilatsiooni lõpuni, see näitab toote ökonoomsust. Pasta peab olema plastiline ja omama head haakuvust ning eemaldama kõik karvad....

Read More

Miks peaks pakkuma PANDHY’S™ suhkrudepilatsiooni teenust?

Miks peaks pakkuma PANDHY’S™ suhkrudepilatsiooni teenust? Kui olete väsinud võistlemast teiste salongidega ja üritate leida oma äri unikaalsust, siis võib PANDHY’S™ suhkrudepilatsioon olla just teie jaoks.   PANDHY’S™ suhkrudepilatsioon on väga nahasõbralik viis eemaldamaks karvad üle terve keha, mis võimaldab pakkuda koheselt ka  muid nahahoolitsusi. Miks on PANDHY’S™ suhkrudepilatsioon...

Read More

Kuidas saada edukaks depileerijaks?

Professionaalse suhkrupasta valik Peamine tegur kvaliteetseks tööks on materjali plastiline ja stabiilne konsistents. Suhkrupasta peab säilitama oma omadused kuni protseduuri lõpuni, mis näitab toote majanduslikku efektiivsust. Elastne ja plastiline pasta mis omab head haardevõimet, eemaldab kõik karvatüübid, ka raseerimisjärgsed lühikesed ja tugevad karvad kui ka udukarvad. Lisaks tuleb tähelepanu...

Read More

Suhkrudepilatsioon – aastatuhandeid vana ilusaladus

Tihti on kosmeetikud, kuuldes suhkrudepilatsioonist, avaldanud imestust ja küsinud, kas tegemist on uue tehnikaga. Tegelikult on suhkrudepilatsioon üks vanimaid depilatsiooni liike ja tuntud juba Kleopatra aegadest. Lähis-Ida ja Põhja-Aafrika maadest alguse saanud protseduur on üle 4000 aasta vana. Seda tehnikat rakendati alguses meega depileerimisel ning hiljem kujunes sellest välja...

Read More

Kак стать успешным мастером шугаринга?

Выбор профессиональной сахарной пасты Главный фактор, влияющий на качественную работу – пластичная и стабильная консистенция материала. Паста должна сохранять свои рабочие свойства до конца процедуры на одной области, что является показателем экономичности продукта. Гибкая и пластичная паста, обладающая хорошим захватом и сцеплением, удаляет все типы волос, включая пеньковые (после...

Read More