T: (+372) 533 64 914 E: marika@pandhys.ee

FLOWER WATER

PANDHY’S™ LAVENDLIVESI

Pakendi suurus: professionaal: 500 ml (980731), 150 ml (980733P) / retail: 30 ml (980733)

levendula_viragvizSee mitmekülgne taim – tuntud oma omaduste poolest traditsioonilise palsamina kehale ja hingele – on olnud iluhooldust defineeriv vahend juba tuhandeid aastaid. See sprei leevendab ärritust ja rahustab nahka, kiirendab naha ainevahetust ning tasakaalustab rasueritust. Sellel on suurepärased toniseerivad omadused ning see kaitseb nahka kuivamise eest. See leevendab nii päikesepõletust kui ka vistrike põhjustatud paistetust. See rahustab ärevat inimest, lõõgastab vaimu ning puhastab mõtteid.

Tasub teada, et meie lilleveed on valmistatud pärast värskete lillede korjamist veeauru destilleerimise käigus järgides kõige karmimaid rahvusvahelisi tehnoloogilisi regulatsioone. „EI OLE VESILAHUS“ märk meie toodetel viitab sellele, et tooted pole valmistatud ümbertöödeldud eeterlikest õlidest vees. „EI OLE HÜDROLAAT“ märk kinnitab kliendile, et meie lilleveed ei ole destilleerimise kõrvaltooted, vaid on valmistatud eelkõige värsketest lilledest, nagu eelnevalt kirjeldatud.

NÕUANNE: hoia enda nahatüübile sobiv pudel PANDHY’S™ lillevett alati endaga kaasas. Väsimuse ja kurnatuse korral piserda vett näole ja dekolteele mitu korda päevas: sinu keha ja hing saavad värskendatud. Eriti soovitatakse lillevett kõrgetel suvetemperatuuridel, kuna sprei niisutab näonahka, hoides nii ära veepuuduse tekke. Samuti on see hea kaaslane lennureisidel!

Koostisosad (INCI): AQUA, ETHYL ALCOHOL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA, LINALOOL, LIMONENE, GERANIOL

PANDHY’S™ ROOSIVESI

Pakendi suurus: professionaal: 500 ml (980732), 150 ml (980734P) / retail: 30 ml (980734)

rozsaviz_viragvizTänu oma ainulaadsetele omadustele on roosivesi üks kõige väärtuslikumaid põhikosmeetika aineid, mida võib kasutada igal nahatüübil suurepäraste tulemustega: kuivast või problemaatilisest nahast tundliku, küpse ja vananeva nahatüübini. See puhastab ja toniseerib õrnalt nahka. Kuna roosil on põletikuvastased ja desinfitseerivad omadused, võib õlise ja aknelise naha puhul roosivee kasutamisel olla väga head tulemused. See leevendab päikesepõletust, tugevdab rakuseinu, omab vananemisvastaseid omadusi ja stimuleerib rakkude uuenemist. Nahka tõhusalt niisutades taastab see naha pH taseme. Samuti tugevdab see hinge ja meelt, aitab kaasa otsuste langetamisele ning on tuntud oma tujutõstvate ja närve rahustavate omaduste poolest.

Kas teadsid? Roos oli esimene lill, millest muistses Pärsias eeterlikku õli ja roosivett destilleeriti.

NÕUANNE: lillevett võib kasutada ka kehaspreina, kuna roosivesi on kasulik pärast päevitamist või solaariumis käimist. Samuti võib seda kasutada toas õhu värskendamiseks. Sellest saab valmistada ka maitsvat ja värskendavat jooki, mis aitab kaasa seedimisele.

Koostisosad (INCI): AQUA, ETHYL ALCOHOL, ROSA DAMASCENA, CITRONELLOL, GERANIOL, CITRAL, EUGENOL, LINALOOL, FARNESOL